Behandlingar

Fettfrysning

Frisör

Vi frisörer hjälper dig gärna att hitta din nya hårfärg eller nya frisyr! Vill du förlänga eller förtjocka håret så boka en konsultation för hårförlängning. Välkommen att boka din tid för klippning och eller färgning.

Läs mer

Fettfrysning

Hårförlängning

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är Fairtrademärkt tempelhår.

Läs mer

Fettfrysning

Fransförlängning

Din förlängning kommer att vara i cirka 5-8 veckor (tills sista strået faller av), men ett återbesök var 3-4 vecka (ca 40-50 % har nu naturligt tappats) för att fylla på fler fransar så de alltid ska se vackra och fylliga ut.

Läs mer

Fettfrysning

Nagelförlängning

På Studio Q i Gävle kan man få sina naglar förlängda eller förstärkta med konstmaterial. Vi arbetar med traditionell hård gelé, samt så kallad "soak-off" gel som är mer flexibel och följsam.

Läs mer

Fettfrysning

Mikropigmentering

Vi utför mikropigmentering av bryn enligt läkemedelsverket och socialstyrelsens föreskrifter. Vi strävar efter ett naturligt resultat, och arbetar med 3D teknik på bryn, dvs man simulerar strån istället för att fylla i helt.

Läs mer

Fettfrysning

Vaxning

Vaxning är en hårborttagningsmetod som innebär att man rycker hårstråna ur hårsäcken. På detta sätt tar det längre tid för ett nytt hårstrå att återskapas och växa ut, än om man rakar bort det.

Läs mer

Fettfrysning

Öronhåltagning & hål i näsan

STUDEX ® är världens största tillverkare av örhängen och öronhåltagningsinstrument. Håltagning i öron med System 75 är det absolut
bästa man kan använda inom detta segment. Snabbt & enkelt.

Läs mer

Spraytan

Spraytan

Med spraytan får du en naturlig solbränna utan solarie. Det är den mest effektiva och hälsosamma sätt att bli brun på. Skrubba kropp och ansikte innan besöket. Ha mörka lösa kläder som du inte är rädd om.

Läs mer

LashLift

Elleebana LashLift

Med Elleebana LashLift får du en mjuk fin böj på dina naturliga fransar. Perfekt för dig som inte vill ha en fransförlängning men ändå snygga och mer synliga fransar. I denna behandling ingår även färgning av fransarna.

Läs mer

LashLift

IPL

Vad Behandlar IPL
- Tar bort hårväxt permanent
- Hudföryngring
- Fina linjer och rynkor
- Pigmentförändringar & ålderspigmentering
- Ytliga blodkärl
- Mörka ringar under ögonen
- Acne, acneärr & porer
- Rosacea

Läs mer